Magnum klimaat Neutraal

Magnum Vuurwerk werkt CO2-Neutraal!


Vuurwerk is een fantastische traditie die we allemaal willen behouden, daar zijn we het over eens. Aangezien de vuurwerktraditie tegenwoordig onder een (milieu) vergrootglas ligt, willen wij een (terecht) punt van kritiek tackelen: de uitstoot van CO2!


Volledig CO2-neutraal ondernemen

Magnumvuurwerk.nl onderscheidt zich vanaf dit seizoen daarom ook door de gehele footprint op het gebied van CO2 uitstoot te compenseren. Bij deze uitstoot kun je denken aan de auto’s van onze medewerkers, het gebruik van alle elektriciteit op ons hoofdkantoor en het gebruik van heftrucks in het magazijn. Maar ook de vrachtwagens en het containertransport binnen en buiten Nederland hebben we meegenomen in de berekening. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij de komende jaren kunt blijven genieten van ons bizar goede vuurwerk!


Partnership Trees For All

Wij compenseren deze uitstoot in samenwerking met Trees For All. Deze organisatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van klimaatprojecten over de gehele wereld. Zo worden er bijvoorbeeld bossen aangelegd in het hart van Afrika, waarbij de lokale bevolking wordt ingezet. Dat is niet alleen goed voor het eco-systeem, maar ook de armoede in het gebied wordt hiermee direct aangepakt. Trees For All is in het bezit van alle benodigde keurmerken. Zo weten wij zeker dat onze footprint op een goede manier wordt gecompenseerd!


Let’s get WCKD!

Kortom; terwijl wij hier knallen om jou te voorzien van het allerbeste vuurwerk, rammen we elders in de wereld complete bossen uit de grond. Wil je daarbij helpen? Makkie! Bestel je vuurwerk op www.magnumvuurwerk.nl en je draagt bij aan een betere wereld. Welcome to our WCKD world!